Wat zoekt u?

Over ons.

Van harte welkom bij Dogcompare.nl. De naam zegt het al: wij proberen als site inzicht te geven in welke producten voor hondenbezitters te koop zijn, zodat u de beste keuze kunt maken. Wellicht kent u Hondenopvakantie.nl? Met deze site zijn wij begonnen om hondenbezitters te helpen bij het kiezen van een vakantiehuis waar honden mee mogen. Met Dogcompare.nl willen wij u helpen met het kiezen van de mooiste producten voor uw hond met de beste prijs.


Hoe gaan wij te werk?

Wij werken samen met zoveel mogelijk partijen en verzamelen alle producten die relevant zijn voor u als hondenbezitter. De producten kunt u vinden binnen verschillende categorie├źn, zoals benches, manden, voer en verzorging. Wij vullen regelmatig onze productenlijsten aan door samen te werken met nieuwe partners.

Wanneer u een product kiest wordt u doorgelinkt naar de website van de betreffende partner waar u het artikel kunt aanschaffen bij de betreffende partij. Prijzen en informatie van het product zijn altijd afkomstig van de betreffende partij en wij proberen deze altijd tijdig bij te werken: u betaalt altijd de prijs die op de website van de betreffende partner staat.


Het bedrijf

Hondenopvakantie (eenmanszaak)
60482192
NL196799168B01
info@hondenopvakantie.nl
+31 (0)6 29 47 19 04
Woudbes 31, 2318AX Leiden, Nederland

Dogcompare.nl plaatst cookies om ons websiteverkeer te analyseren en voor affiliatie-doeleinden. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.