Wat zoekt u?

Dogcompare - dé vergelijkingssite voor je hond!

Shop voor hondenartikelen op een van de grootste vergelijkingssite van Nederland en koop direct bij de aanbieder. Kijk en vergelijk hondenspeelgoed, manden, benches, voer en meer op DogCompare.nl.


Benches en reisbenches

Vindt hondenbenches en reisbenches op DogCompare.nl. Voor iedere hond de passende bench - van puppy tot volwassen hond. Gebruik de bench als veilige slaapplek of voor transport in de auto. Bekijk ook het aanbod opvouwbare benches en natuurlijk de superzachte en comfortabele kussens voor in de bench.

Benches voor uw hond

Bedden en manden

Comfortabele en hygiënische hondenbedden en manden voor iedere hond. Bekijk het aanbod grote hondenmanden of kleine hondenbedden voor je puppy. De hondenbedden zijn verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren, passend bij jouw interieur. Ruime keuzehondenkussens vind je op DogCompare.nl.

Bedden en manden voor uw hond

Hondenvoer

Koop hondenvoer snel en gemakkelijk online. Vergelijk het aanbod en koop direct bij de aanbieder. Op DogCompare.nl vind je ruime keuze uit droogvoer en natvoer en natuurlijk hondensnacks. Ook speciaal hondenvoer voor puppy's, senioren of honden met diabetes vind je online. Bekijk snel het aanbod!

Kies uit het beste hondenvoer

Hondenriemen

Grote keuze hondenriemen en halsbanden! Flexibele riemen, leren riemen en hondenhalsbanden in vele kleuren. Ook hondentuigjes en riemen voor puppy's vind je op DogCompare.nl. Voor meer veiligheid in donkere dagen gebruik je verlichting op de halsband. Voor meer bewegingsvrijheid van jachthonden vind je ook extra lange lijnen online.

Halsbanden voor uw hond

Hondenspeelgoed

Ruime keuze hondenspeelgoed voor alle hondenrassen vind je op DogCompare.nl. Speelgoed voor buiten en binnen, bezigheids-speelgoed en zachte knuffels. Koop dummy's voor het trainen van je hond of een hondenpuzzel. Kies uit het ruime aanbod voor iedere hond en koop direct bij de aanbieder.

Hondenspeelgoed

Verzorging

Koop de dagelijkse verzorgingsproducten voor je hond snel en gemakkelijk online. Hondentandpasta, tekentang, shampoo, kammen en borstels, verzorgingshandschoenen, reinigingsdoekjes of poepzakjes scherp geprijsd. Bestel alle hondenverzorging en hondenproducten direct bij de aanbieder.

Verzorg uw hond op de beste manier

Alles voor een heerlijk hondenleven

Vind je honden toebehoren snel en gemakkelijk online en vergelijk de beste aanbiedingen op DogCompare.nl. Bij DogCompare.nl weten wij: je hond is je beste vriend. Alle dagelijkse benodigdheden en vertrouwde merken vind je vanaf nu in onze overzicht. Vergelijk het aanbod van verschillende aanbieders en kies oor je favoriete producten. Filter op merk of artikel voor de juiste keuze. Van hondenvoer tot de dagelijkse verzorging, maar ook hondenbenches, reismandjes, riemen en speelgoed vind je online.

Verzorgingsproducten voor puppy’s

Speciaal voor puppy’s! Kies het juiste voer voor je puppy, maar ook leuke speeltjes, de eerste riem en een bench met een zacht kussen. Puppy’s willen de wereld ontdekken: geef hun passend speelgoed om hun tanden erin te zetten. Leer je puppy vanaf het begin om de bench als vertrouwde en veilige plek te gebruiken en gun je pub de rust van een zachte hondenmand. Kies uit alle verzorgingsproducten voor je hond voor de beste prijs.

Verzorging voor oudere honden

Speciaal voor alle senioren vind je op DogCompare.nl voer, aangepast voer en verzorging. Vergelijk merken en kwaliteit van verschillende aanbieders. Natuurlijk vind je ook verzorgingsproducten zoals dental sticks, tandpasta en borstels. En vergeet ook niet de favoriete hondensnack voor je oude maatje!

Op reis met je hond

Naast alle artikelen voor de dagelijkse verzorging van je hond koop je ook reisartikelen op DogCompare.nl. Kies de juiste maat reisbench of een veilig tuigje voor het vervoer in de auto. Natuurlijk mag een extra speeltje en de favoriete snack niet ontbreken. Plan je vakantiereis op tijd en zorg voor voldoende pauzes tijdens je reis. Op plaats van bestemming beleven jullie een fijne vakantie met het vertrouwde voer van thuis en het lievelingsspeeltje van je hond. Koop voor vertrek voldoende voer en verzorgingsproducten op voorraad. Fijne reis!


Dogcompare.nl plaatst cookies om ons websiteverkeer te analyseren en voor affiliatie-doeleinden. Meer informatie vindt u in onze privacyverklaring.